Hlavní obsah

Munzarová a Trnavský přestali tajit vztah a poprvé vyrazili na veřejnost

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Herci Bára Munzarová (39) a Martin Trnavský (39) vyrazili poprvé společně na veřejnou akci. Nenechali si ujít premiéru muzikálu Robin Hood. Do divadla přišli nenápadně za sebou každý zvlášť, ale v sále už zasedli vedle sebe a vyměňovali si zamilované pohledy.

Článek

Před odletem do argentinského Buenos Aires, kde budou měsíc natáčet nový pořad pro TV Nova, konečně přestali Martin Trnavský a Bárou Munzarovou tajit svou známost.

Na premiéru muzikálu Robin Hood do divadla Kalich vcházeli za sebou. Chtěli se vyhnout společným fotografiím. V sále ale už zasedli vedle sebe. Po představení jejich kroky nezamířily do blízkého klubu Solidní nejistota, kde se konala afterparty, ale společně si šli dát skleničku do coctail baru, který je přímo vedle divadla. Chtěli spolu zůstat sami nerušeni blesky fotoaparátů

O poměru populárních herců se šušká už téměř dva roky, ale ani jeden z herců jej oficiálně nepotvrdil. A to přestože se Munzarová i Trnavský kvůli své lásce rozešli se svými bývalými partnery. Bára se rozvedla s hercem Jiřím Dvořákem, s nímž má sedmiletou dceru Aničku, a Martin opustil svoji dlouholetou přítelkyni Zapletalovou.

Munzarová kvůli Trnavskému odešla i z angažmá v prestižním Vinohradském divadle a místo toho hraje zájezdová představení v divadelním spolku Frída, který založil její milenec a objíždí desetkrát měsíčně štace po různých městech.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám