Hlavní obsah

Vítězem soutěže Indie má talent se může stát geniální beznohý tanečník

Novinky, Dagmar Plecháčová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bombaj

Jednadvacetiletého indického studenta Vinoda Thakura si po úspěchu v soutěži Indie má talent oblíbila celá země. Tanečně nadaný mladík předvádějící breakdance kousky a hip-hopové prvky s bravurní lehkostí se stal senzací. Thakur se narodil s deformací nohou, které mu již dál nerostly. To ale rozhodně neovlivnilo jeho chuť do života a především taneční talent.

Článek

Mladý Ind v současnosti vystupuje na řadě míst v zemi a zatím se všude dočkal vřelého přijetí a bouřlivých ovací přihlížejících. Tanečník s neuvěřitelnou silou v rukou se však nyní důkladně připravuje na vystoupení v dalším kole soutěže Indie má talent, které se bude konat o víkendu v Bombaji a vysílat ho bude stanice Colors TV Channel.

Jeho první představení v soutěži před třemi týdny zaznamenalo zpočátku u porotců spíše rozpačité reakce, ale po pár vteřinách je mladý Vinod doslova strhl svým obdivuhodným výkonem a na jeho konci se dočkal od diváků potlesku ve stoje. Porota s nimi byla zajedno a jednohlasně ho poslala do dalšího kola.

Reklama

Výběr článků

Načítám