Hlavní obsah

Ztracený žije v domě hrůzy: Jeho sousedka v bytě provozuje nevěstinec

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Zpěvák Marek Ztracený prozradil, že jeho sousedka provozuje v bytě erotické služby. Zpěvák si původně myslel, že v bytě nad ním žije velmi náruživý pár, ale po čase zjistil, že se jedná o "vykřičený dům".

Foto: Michaela Říhová, Právo

Marek Ztracený

Článek

"Už jsem si na ty vášnivé výkřiky po čtyřech měsících zvyknul," řekl Novinkám s úsměvem Ztracený.

"Bydlím asi čtyři měsíce v centru Prahy kousek od divadla Kalich a moc se mi tu líbí. Sousedy v baráku moc neznám, ale musím se přiznat, že mám jednu tajemnou sousedku," řekl Novinkám Marek Ztracený.

"Bydlí patro nade mnou a zpočátku mě trošku zarážely dost zajímavé zvuky, které se z jejího bytu ozývaly. Říkal jsem si, že tam asi bydlí nějaký náruživý pár, který se vyžívá v sexu," prozrazuje zpěvák.

Po čase ale zjistil, že tajemná paní sousedka si z bytu udělala "vykřičený dům". "Po svém malém pátrání jsem odhalil, že sousedka pravděpodobně provozuje eskort servis. Docela mě to pobavilo," říká Ztracený.

Svůj byt kvůli tomu ale neopustil. Na vášnivé výkřiky si prý už dokonce zvyknul. "V bytě naštěstí jen přespávám a přes léto jsem převážně na festivalech, takže se tu moc neobjevuji. Musím přiznat, že jsem si na to vlastně už zvyknul. Před spaním to mám jako ukolébavku," směje se. "Každý se hold živí tím, co umí," dodal Ztracený.

Zpěvák v bytě bydlel s moderátorkou Marcelou Skřivánkovou. S tou se ale před měsícem rozešli. Od té doby Ztracený obývá byt sám.

Reklama

Výběr článků

Načítám