Hlavní obsah

Aichmajerová ukázala tělo na Krétě

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Eva Aichmajerová - Decastelo konečně odjela rok po svatbě s manželem Reném Decastelem na svatební cestu. Protože pár dní po veselce porodila syna Michaela, na líbánky nebyl čas. Nyní si to na Krétě vynahradili.

Článek

Eva Aichmajerová se za Reného Decastela provdala loni 22. srpna. Protože ji pak čekal porod a syna Michaela přivedla na svět 5. září, na svatební cestu se již nedostali.

"Byla jsem máma na plný úvazek, nikam jsme už nestihli vyjet. Teď jsme si to vynahradili a byly to líbánky jak se patří," řekla Novinkám Aichmajerová.

S manželem vyrazili na řecký ostrov Kréta do oblasti Hersonissos.  Manžel moderátorky René Decastelo tam jezdí pravidelně na dovolenou již dvanáct let. "Vyrazili jsme jako Hujerovi. Nemohl chybět náš syn Michálek a Rendy sedmiletý syn z prvního manželství Eliáš. Letěly s námi obě maminky a také manželova sestra s rok a půl starým synem," prozradila moderátorka.

Výhodou bylo, že maminky hlídaly děti a Eva s Reném měli čas pro sebe. "V Praze šanci nemáme, tady jsme si užívali jeden druhého. Procházky po pláži byly nádherné, byla to úžasná romantika," říká Eva.

Skoro roční syn Michal letěl poprvé letadlem. A prý to zvládl výborně. "Neplakal, byl úplně v pohodě," dodala Aichmajerová, která se po návratu vrhla do pracovního procesu. Moderuje soukromé akce a podle informací Novinek bude mít svůj vlastní televizní pořad. Na televizi Barrandov by měla moderovat pořad pro maminky.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám