Hlavní obsah

Podívejte se na nejpovedenější kanadský žertík

Novinky, Dagmar Plecháčová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Minneapolis

Jako v Jiříkově vidění si musel připadat profesor chemie Scott Bur, když se vrátil z dovolené po pár dnech do své pracovny. Jeho studenti mu přichystali totiž překvapení v podobě alobalové nálože. Celou místnost včetně stropu a veškerých věcí v policích, na zemi i na stole obalili do stříbřitého alobalu.

Foto: ČTK

Profesor Scott Bur se po návratu z dovolené dočkal úplně jiné pracovny.

Článek

Pracovna spojená s laboratoří vypadala jako futuristický kousek od hodně odvážného bytového designéra, přesto celý žertík zvládli sami studenti. Vyhráli si i s takovými detaily, jako je obalení alobalem každého psacího pera zvlášť.

„Jejich smysl pro detail je ohromující. Obalili jednotlivě každou knihu, pero i papírový kapesník. Ty pak pro efekt naskládali zpátky do balíčku. Nikdy jsem nic takového nezažil,“ uvedl profesor americké Gustavus Adolphus College.

Scott Bur stále ještě nestačil odstranit z místnosti všechen alobal, ale uznal, že studenti překonali sami sebe a s úsměvem dodal, že mu všichni připomněli jeho lumpárny z mládí.

Reklama

Výběr článků

Načítám