Hlavní obsah

Bývalá a současná milenka Leoše Mareše poprvé společně na jednom mole

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Bývalá milenka Leoše Mareše Gábina Dvořáková a současná láska moderátora Hana Svobodová se poprvé setkaly. Předváděly spolu na módní přehlídce a v pohodě spolu pózovaly fotografům. "Hance přeji s Leošem hodně štěstí," řekla Novinkám Dvořáková.

Článek

"Nejsme kamarádky, ale předvádět spolu nebo se pozdravit a vyfotit? S tím určitě nemám problém," řekla Novinkám Hana Svobodová. "Já Hance Leoše přeji, nerozešli jsme se ve zlém a přeji mu, aby byl šťastný. A pokud je šťastný s Hankou, tak jen dobře," vysvětlila Dvořáková.

Obě krásky byly hvězdami přehlídky v rámci párty jednoho módního časopisu. "Věděla jsem, že tu Gábina bude předvádět. Pořadatelé nám to řekli dopředu. Neměla jsem vůbec nic proti. Proč taky?," dodala Svobodová.

Gábina Dvořáková po rozchodu s nejlépe placeným českým moderátorem dlouho sama nezůstala. A našla si ještě lukrativnější partii. Chodí s Jakubem Malinou, synem velmi zámožného podnikatele.

Gábina se už stihla k Jakubovi dokonce i nastěhovat. O své nové lásce ale mluvit příliš nechce. "Mám nového muže a jsem strašně zamilovaná. Je mi nádherně. Vůbec jsem nečekala, že to přijde tak brzy po rozchodu s Leošem," dodala Dvořáková.

Reklama

Výběr článků

Načítám