Hlavní obsah

Žena vykradla McDonald's, svůj obličej maskovala stahovacími kalhotkami

Novinky, Dagmar Plecháčová
Midwest City

Skutečně kuriózně pojala nezaměstnaná Američanka krádež v restauraci McDonald’s. S pracným vymýšlením maskování svého obličeje se příliš nezabývala, stačilo sáhnout po spodních kalhotkách a mohla vyrazit na lup. Kamerový systém tak zachytil jednapadesátiletou Sharon Lainovou, jak vybírá peníze z kasy s kalhotkami na tváři.

Článek

Lainová se k činu přiznala a uvedla, že byla v zoufalé finanční situaci. Právě proto se minulé úterý rozhodla vybrat kasu rychlého občerstvení McDonald's ve městě Midwest City v americké Oklahomě.

Videozáběry pořízené na místě činu se vysílaly v místní televizi. Na základě této medializace se policii ozvalo několik lidí s tipy na hledanou osobu. V sobotu večer se Lainovou podařilo zadržet.

Policie našla v domě i "maskování" Lainové

Policisté našli v jejím domě usvědčující důkazy včetně bílých stahovacích kalhotek, takzvaných „stahovaček“, kterými si dotyčná kryla tvář.

„K vloupání se přiznala. Našli jsme oblečení, které měla v době činu na sobě a dokonce i její bizarní přestrojení. Do té doby jsem nevěděl, co jsou to stahovačky. Nikdy jsem je na žádné ženě neviděl, až teď. A to dokonce na tváři,“ řekl ke kurióznímu případu místní policejní velitel Brandon Clabes.

Reklama

Výběr článků

Načítám