Hlavní obsah

Bořivoj Navrátil promluvil o rakovině: Na párty šel rovnou z chemoterapie

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Populární policejní kapitán Bařinka z nekonečného seriálu Ulice, herec Bořivoj Navrátil už více než půl roku bojuje s rakovinou tlustého střeva. Celé pondělí strávil v nemocnici na Karlově náměstí, kde podstoupil již osmou chemoterapii.

Článek

"Jedu rovnou z nemocnice, mám za sebou osmou chemoterapii," řekl Novinkám na párty k novému filmu Bastardi herec Bořivoj Navrátil. Herec v únoru absolvoval náročnou operaci.

Na onkologii v nemocnici na Karlově náměstí ležel v pondělí  na kapačkách osm hodin. "Všechno má svoji dobrou stránku a musím se jí chytit. Hodně tam přečtu. Doma člověk nemá moc času a takhle za den přečtu krásnou knihu," říká Navrátil.

Chemoterapii snáší prý dobře. "Už je to několik měsíců, co mě léčí. Chvíli to jde, chvíli to není procházka růžovým sadem. Teď je mi dobře. Mám ale bohužel problémy s hlasivkami. Léčení způsobuje ochablost svalů a hlasivky jsou sval. Navíc sval, který je mi hodně zapotřebí. Slibují mi, že to bude dočasné, tak nezbývá, než věřit," vysvětluje herec.

Na párty dorazil kvůli producentovi filmu Bastardi Tomáši Magnuskovi, se kterým od září bude točit nový film Školní výlet. "Měl bych hrát ředitele zdravotního střediska," prozrazuje.

"Také mě čeká pravděpodobně nový film pro studenty FAMU. Právě dnes, když jsem ležel na chemoterapii mi volali, že pro mě mají hezký scénář. Tak se na něj moc těším," dodal Navrátil.

Reklama

Výběr článků

Načítám