Hlavní obsah

Rozvod modelky Erbové: Manžel mi dává na dceru měsíčně dva tisíce

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Modelka Vlaďka Erbová a hokejista Zdeněk Bahenský se rozvádí. O pohodový rozvod ale rozhodně nejde. Erbová nyní dostává od manžela pouhé dva tisíce korun měsíčně a po rozvodu chce extraligový hokejista přidat navíc tři tisíce. To modelka odmítá.

Článek

"V současné době dostávám v předběžném opatření od Zdeňka opravdu jen dva tisíce měsíčně. Ani jeden z nás jsme totiž nestihli včas podat daňové přiznání," řekla Novinkám Erbová.

Po rozvodu by to ale hokejista Mladé Boleslavi, na jehož měsíční výplatní pásce je prý i šestimístná částka, nerad příliš měnil.

"Zdeněk mi dal návrh, že mi bude dávat pět tisíc měsíčně a tři tisíce bude Viktorce spořit. Na to jsem opravdu nekývla. Navrhla jsem deset tisíc, což se mému manželovi zřejmě zdá moc," říká modelka.

Erbová žije s dcerou v bytě v domě se zahradou v pražské Ruzyni. Měsíčně platí nájemné kolem dvaceti tisíc korun. "Chtěla jsem bydlet v baráčku se zahradou hlavně kvůli dceři. Vikča si na zahradě hodně hraje a taky je kolem krásný klid," vysvětluje Vlaďka.

"Je mi vyčítáno, že jsem špatná máma, že dávám Vikču často někam na hlídání. Není to pravda. Beru opravdu už jen dobře placené práce a jistě každý pochopí, že z dvou tisíc měsíčně, co mi na dceru dává tatínek, bychom žít nemohly," dodává Erbová, které je velkou oporou její nový partner, kapitán pražské Sparty Tomáš Řepka.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám