Hlavní obsah

Snoop Dogg si chtěl na natáčení nového klipu pronajmout celé Lichtenštejnsko

Vaduz

Rapper Snoop Dogg je velmi ambiciózní. Jako kulisu pro svůj nový videoklip si chtěl najmout celé Lichtenštejnské knížectví. To má sice jen 35 tisíc obyvatel a rozkládá se na necelých sto šedesáti kilometrech čtverečních, ale i tak je to zřejmě až moc odvážný plán. Se svou žádostí proto neuspěl.

Foto: Profimedia.cz

Osmatřicetiletý Snoop Dog si chtěl pronajmout celé Lichtenštejnsko, ale neuspěl.

Článek

Podle deníku Daily Mirror plán nakonec nevyšel jen proto, že místní úředníci "neměli dost času" na dopracování podrobné smlouvy.

"Již dříve jsme tu měli žádosti o povolení k užití paláců a vesnic, ale nikdo ještě nežádal o pronájem země jako celku. Bylo by to možné, ale agenti Snoop Dogga nám bohužel nedali dost času," tvrdí místní agent s nemovitostmi Karl Schwärzler, který běžně zařizuje pronájmy celých evropských vesnic pro velké korporace.

Ambasadorku rapperova žádost pobavila

Se smlouvou zahrnující celý stát možná přeci jen své síly přecenil. Ambasadorka Lichtenštejnska u Spojených národů Claudia Fritscheová byla zprávou o jednáním se Snoop Doggem spíš upřímně pobavena.

"Na naší zemi nevisí žádný nápis K pronájmu. A s určitostí mohu prohlásit, že se na jednání nepodílela žádná složka státní správy," dodala s úsměvem Fritscheová.

Reklama

Výběr článků

Načítám