Hlavní obsah

Módní policie z filmového festivalu v Karlových Varech: Geislerová potvrdila pozici módní ikony

– Karlovy Vary
Novinky, Gabriela Wolfová

Filmový festival v Karlových Varech je nejen přehlídkou filmů, ale také módních kreací. Přední český stylista Dušan Chrástek pro Novinky zhodnotil róby českých celebrit. Pozici módní ikony opět potvrdila herečka Aňa Geislerová.

Článek

Andrea Verešová byla jako vždy ostře sledována nejen muži, ale také ženami - kvůli inspiraci. Šaty v odvážném střihu s použitím zajímavých detailů - flitry, látka s motivem květin a úzká ramínka. Boty na vysokém podpatku k šatům seděly, jen šperků bylo moc, až oči přecházely.

Hodnocení: 2

Martha Issová přišla bez mužského doprovodu, ale náležitě připravena poutat jejich pozornost. Krátké bílo-černé korzetové šaty s volány, zlaté střevíčky, nádherná netradiční kabelka, vlnitý účes a romanticky umístěná květina ve vlasech - tenhle model jasně ukazoval: "Pánové pozor, jsem na lovu!"

Hodnocení: 1

Aňa Geislerová opět nezklamala - volánové šaty v krémově hnědém odstínu s jemnou krajkou přes ramena jsou skvělou prací Kláry Nademlýnské, bižuterie z penízků a retro kabelka, také kadeřník si dal záležet - nádherné a bezchybné překlady ve vlasech.  Manžel herečky zvolil dobře padnoucí oblek, lakovanou obuv, bílou rozhalenku, klobouk a brýle "WARHOLKY"...zkrátka "švihák lázeňský".

Hodnocení: 1*

Janě Švandové to náramně slušelo. Červené šaty nad kolena s "trendy" balónovými rukávy a zdobnými volány, zajímavý tvar kabelky, perfektní střih vlasů a krásný make-up. Bez chybičky. Manžel Jany zvolil padnoucí smoking, košili s manžetami a skvělý tvar italské obuvi. Jen bych hřívu možná trochu zkrotil hřebenem a "vazelínou".

Hodnocení: Jana Švandová 1, Jan Satorie 1-

Táňa Kuchařová si oblékla exkluzivní model Versace zapůjčený z showroomu v Miláně - tlumené odstíny sluší její bělostné pokožce - model zdobený kovovou aplikací a vysokým rozparkem je skutečně nádherný. Briliantové jemné šperky, skoro "neviditelné" minipsaníčko, střevíčky zdobené kamínky a volný účes je ta správná volba!...za 1

Lane Carlson si oblékl smoking, za zmínku určitě stojí povedený motýlek. Jako sebevědomý mladý muž nemohl zapomenout na módní doplněk - sluneční brýle. Jen přešlapem jsou jeho boty - špičaté a tvarově " žádná sláva".

Hodnocení: Táňa Kuchařová 1, Lane Carlson 2-

Ondřeje Soukupa potkávám nejvíce v pohodlných outfitech, oblek si obléká velmi málo - černý oblek klasického střihu s rozhalenkou bych mohl tolerovat, ale košile koukající ven na tak významném večeru tolerovat nemůžu, obuv také žádná sláva. U Lucie Šoralové jsou nejlepším kouskem střevíčky Moschino s puntíky a netradiční tvar kabelky s pošitými květy. Tylovou sukni ano, ale s mnohem jednodušším topem nebo korzetem. Doporučil bych příště jednodušší splývavý model výrazné barvy.

Hodnocení: 3

Eliška Balzerová mi dělá obrovskou radost, oblékat se rozhodně umí - splývavé dlouhé šaty ze zlatavo-zelené lesklé látky s výrazným dekoltem a zdobnými " nárameníky" je skvělá volba - výstřih zdůraznil krásnou šíji! Jemné líčení, krátký sestřih a drobné šperky jsou pak už jen " třešnička na dortu".

Hodnocení: 1

Jiří Bartoška volil oblek "smokingového typu" značky Prada a jako zkušený muž dobře ví, že detaily jsou to nejpodstatnější - mladistvá úzká černá kravata, černé dioptrické brýle, netradičně střižený plnovous a nejodvážnějším prvkem je "lakovaná" obuv. Manželka mě na první pohled zaujala svým krátkým "mikádem" s vysoko ustřiženou ofinou a také průsvitnou horní částí šatů - velmi odvážné. V pase mi ale neladí masivní přezka a také černé střevíčky měly být mnohem jednodušší.

Hodnocení: Jiří Bartoška 1, Andrea Bartošková 3

To, že zahajovací ceremoniál MFF je velkou událostí dokazují i outfity novinářů. Redaktorka Novinek Gabriela Wolfová předvedla opravdu velmi povedený model - červené šaty od návrhářky Jarky Sedláčkové jsou pro světlou pokožku Gábiny Wolfové to pravé, kontrastní lem protkaný korálky je přitom jemný a vkusný. Volný účes, jednoduché naušnice a páskové sandálky jsou ta správná volba!

Hodnocení: 1

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám