Hlavní obsah

Kozí dráha s můstkem sudokopytníky nadchla

Novinky, Dagmar Plecháčová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Elkton

O kozy z farmy v americkém Elktonu je postaráno po všech stránkách. Nejen, že mají kolem sebe dostatek prostoru k volnému spásání trávy, ale jejich majitel se dokonce nedopustil ani to, aby se jeho kozy nudily. Postavil jim proto dlouhý všemožně zakroucený a do výšek vedený most, který si tito sudokopytníci okamžitě oblíbili.

Článek

Pozemek důmyslného farmáře se nachází v Elktonu ve státě Maryland na východě USA. Nejmenovaný muž údajně postavil 'kozí dráhu' celou sám, a to proto, aby měly svou každodenní trasu do chlívků o něco zábavnější. Farmář zkrátka nechtěl, aby se jeho zvířata začala nudit.

Ačkoli je celá dřevěná konstrukce poměrně bytelná, na první pohled se zdá, že může být pro kozy nebezpečná. Některé úseky jsou zakroucené, další se zase tyčí do výšky několika metrů. Zvířatům se však jejich atrakce evidentně líbí, jelikož si raději vyberou cestu do chléva po mostě než po trávě.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám