Hlavní obsah

Světoznámý fotograf Robert Vano opět svlékl svalnaté muže

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Světově proslulý fotograf Robert Vano nafotil kalendář s dvanácti finalisty soutěže Sympaťák roku 2010. Všechny svlékl do spodního prádla a někteří šli dokonce do naha.

Článek

Sympaťákem roku se stal pětadvacetiletý barman z Mostu Lukáš Trs. Jako hlavní cenu si odnesl týdenní zájezd za padesát tisíc korun pro jednu osobu.  "Moc se těším. Obzvlášť na to, jak to roztočím v kasinu," řekl Novinkám s úsměvem Trs.

„Mám dva zážitky. Ta soutěž mi změnila život a Jitka Asterová mi učarovala. Tak si představuji ženu s velkým ž, dodal na křtu šťastný vítěz Sympaťáka roku. Právě Jitka Asterová společně s modelkou Vlaďkou Erbovou se staly kmotrami kalendáře.

Autor kalendáře Robert Vano neskrýval nadšení. „Myslím, že se kalendář povedl. Mám z něj radost a překvapilo mě, jaký je o něj zájem.“ řekl.

Modelka Vlaďka Erbová vydržela na křtu do pozdních hodin, průběžně obklopená všemi finalisty soutěže. „Jsou to fajn kluci, žádní šampónci. Lukáš Trs, který zvítězil, je vážně velkej sympaťák," řekla Novinkám Erbová.

Soutěže mužské krásy začínají být zřejmě jejím koníčkem. V srpnu zasedne v porotě Muž roku 2010. "Kdo by se nerad podíval na hezký chlapy. Navíc jde o charitu a tu podporuji ráda," dodala Erbová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám