Hlavní obsah

Babička zachránila z hořícího domu psy, vnuka nechala v posteli

– Coventry

Pětačtyřicetiletá Mandy Handsová z anglického Coventry je určitě skvělou chovatelkou psů, ale zaslouží si právem titul „Nejmizernější babička světa“. Když totiž její dům zachvátil ničivý požár, jala se zachraňovat své čtyři pejsky, přitom na jedenáctiletého vnuka vůbec nepomyslela.

Foto: Profimedia.cz

Babička svého vnuka nechala v hořícím domě. Prý na něj zapomněla. Ilustrační foto

Článek

Chlapce oknem na poslední chvíli zachránili hasiči. To jeho babička Mandy už s pejsky stála v bezpečí před domem, zatímco on byl stále v posteli svého pokoje odříznutý od východu ničivým požárem. Jako zázrakem se mu nic nestalo a nenadýchal se ani nebezpečných plynů vznikajících při hoření.

„Nedokážu se s tím vůbec srovnat, ale zapomněla jsem vnuka v posteli. Navštívil mě z Portsmouthu, ale já jsem byla v takové panice, snažila jsem se všechno zachránit, že jsem úplně zapomněla, že je u nás. Nikdy jsem ho ani nekontrolovala,“ přiznala Handsová.

Požár způsobil vadný toustovač. Brzy ráno ho před prací k přípravě snídaně použil manžel Handsové Craig. Když odešel z domu, přístroj začal hořet. Spící Handsovou probudil až hustý kouř. Okamžitě začala evakuovat psy a syna Ashleyho, na vnuka Curtise si ale vzpomněli až před domem.

Reklama

Výběr článků

Načítám