Hlavní obsah

Eva Aichmajerová byla desetkrát na liposukci

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Moderátorka Eva Aichmajerová (31) je prakticky bez celulitidy. Kil navíc a "pomerančové" kůže, která trápí většinu žen, se zbavila pomocí liposukce. Osm měsíců po porodu syna Michaela ji podstoupila již desetkrát.

Článek

"Musím říct, že těhotenství rozhodně celulitidě moc nepřidá, ba naopak. Už jsem měla podle měření druhé stádium, což znamená, že je pomerančová kůže vidět na pohled," řekla Novinkám moderátorka Eva Aichmajerová.

Eva je osm měsíců po porodu syna Michaela a postavu by ji mohla závidět řada modelek. I přes svojí malou výšku - měří 162 centimentrů, je v poslední době často vyhledávaná jako modelka a předvádí na módních show.

"Také se divím, že chtějí takového prcka. A kupodivu pro mě nikdy nemají přichystané chůdy," směje se.

"Všechna těhotenská kila jsou dole a to i díky liposukci. Do těla bych si řezat nenechala, ale už jsou metody liposukce, kdy to není potřeba. Naštěstí jsem tváří studia Yes, takže finance řešit nemusím. Už jsem byla na liposukci desetkrát, chodím i na vakuové masáže a další zeštíhlující procedury. Kdybych to měla platit, tak si asi vezmu další hypotéku," dodala Aichmajerová se smíchem.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám