Hlavní obsah

Hvězdy truchlí pro Petra Muka. Hůlka plánuje koncert na jeho počest

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Zpráva o smrti Petra Muka zasáhla nejen rodinu zpěváka, ale také jeho kolegy. Řada z nich dlouho nevěřila, že svého kamaráda už nikdy neuvidí. "Petře, budeš nám moc chybět," vzkazují.

Článek

Lucie Bílá, zpěvačka

"Po neskutečném zážitku našich zlatých mistrů je to zpráva, kterou nemůžu vůbec vstřebat. Nemám slov a je mi to neskutečně líto. Prožila jsem s ním spoustu nádhernýh představení v muzikálu Johanka z Arcu a je mi strašně líto, že bude ted naše branže ochuzena o jeho překrásný hlas s barvou, kterou u nás nemá nikdo. Stejně je mi moc líto, že naše země, která by si zasloužila pořádně si po dlouhé době užít úspěchu a dobrých zpráv, musí znovu sejít na zem a při oslavách našeho zlata cítit v srdci i smutek ze ztráty takové osobnosti."

Petr Janda, muzikant

"Z počátku jsme si vůbec nepadli do noty. Počátkem devadesátých let u mě ve studiu točil desku a poměrně dost jsme se neměli rádi. Dělali jsme rozdílnou hudbu a neseděli jsme si. Pak jsme se začali poznávat a stali se z nás velcí přátelé. Petr měl stejně jako já malé dítě, přátelili se s mojí dcerou Martou. Byl to hrozně fajn kluk. Mladí lidé nemají takhle brzy umírat, je to strašný."

Daniel Hůlka, zpěvák

"Je to pro mě obrovská ztráta. Nemůžu tomu stále uvěřit. Byli jsme dobří přátelé, Petr mi bude velmi chybět. Přemýšlím, co bych na jeho počest teď mohl udělat, uvažujeme s kolegy o uspořádání koncertu. Zaslouží si vzdát mu holt."

Marian Vojtko, zpěvák

"S Petrem jsme spolu naposledy hráli v muzikálu Golem, ještě před pár dny jsme spolu zpívali na vystoupení. Byl to skvělý člověk. Když jsem se to dozvěděl, nemohl jsem tomu věřit. Myslel jsem, že to je nějaká kachna. Bude mi chybět."

Vendula Svobodová, prezidentka nadace Kapka naděje

"Ztratila jsem velmi blízkého člověka. Byl to velký charakter, byli jsme si blízcí náboženským cítěním, rozumově a hlavně to byl neskutečně čestnej chlap. Léta dělal pro Kapku naděje. Byl to dlouholetý přítel, který mi bude moc chybět."

Michal David, muzikant

„Petr byl skvělej člověk a měl jsem ho moc rád. Měl hrát i v mém připravovaném muzikálu Kat Mydlář, plácli jsme si na to. Místo Petra je nenahraditelné nejen v muzikálu, ale v pop music vůbec.“

Oldřich Lichtenberg, producent

"Je to pro mě obrovská ztráta dobrého kamaráda. Pravidelně jsme spolu chodili do hospody na pivo a naposledy jsme se viděli v sobotu, kdy jsem mu dával lístky na koncert Kiss. Je to pro mě obrovská rána a velká ztráta."

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám