Hlavní obsah

Silikonová Mesarošová na další plastice: nové rty a botox v čele

– Praha
Novinky, Gabriela Wolfová

Silikonová modelka Dominika Mesarošová s plastikami zdaleka nekončí. V pondělí si nechala výrazně zvětšit rty a vyhladit vrásky na čele botulotoxinovými injekcemi. Kam až čtyřiadvacetiletá modelka zajde?!

Článek

"Plné rty se mi vždycky líbily a sama je bohužel nemám. Proto každé dva roky chodím na zvětšení. Nejde o plastiku, neřežou mi do těla. Injekcemi mi tam paní doktorka vpraví speciální hmotu a ta se dva roky vstřebává," řekla Novinkám Mesarošová.

Silikonová modelka si také nechala botoxem vyhladit vrásky na čele. "Podle mě to je dobrá prevence do budoucna. Když se nemůžu šklebit, tak se vrásky neprohlubují," vysvětluje teprve čtyřiadvacetiletá Mesarošová.

Dominika si již dvakrát nechala zvětšit prsa. Trojky jí byly málo a tak si nechala ňadra ještě "přifouknout" na číslo pět. "Vždycky se mi hrozně líbila velká prsa. Mým vzorem je modelka Jordan," dodala Mesarošová.

Foto: Profimedia.cz

Jocelyn Wildensteinová podlehla touze po kočičím vzhledu.

Jen doufejme, že Dominika neskončí jako světově proslulá královna plastických operaci Jocelyn Wildenstein. Dnes už šedesátiletá „kočičí žena", jak se jí všude na světě přezdívá, podstoupila desítky plastických operacích. Za „vylepšení“ své podoby  utratila neuvěřitelných 70 miliónů korun.

Foto: Profimedia.cz

Dvojčata Igor a Grischka na večírku ke 150. výročí společnosti Chopard.

Desítky plastik mají také za sebou dvojčata Igor a Grichka Bogdanoff, kteří před třiceti lety měli ve Francii velmi populární televizní scifi show. Scifi teď připomínají i jejich obličeje.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám