Hlavní obsah

Exmanžel Lucie Bílé Noid si vypálil na tělo štíra

– Praha
Novinky, Gabriela Wolfová

Muzikant Václav Noid Bárta si sám vypálil na předloktí levé ruky motiv štíra. Branding - vypalování na tělo je jeho koníčkem a ornamentů má již několik.

Článek

"Mám několik tetování i brandingů. Nejvíce mám po těle štírů. Ten na ruce je pátý," řekl Novinkám Bárta. "Jsem ve znamení štíra narozený a ten motiv mám strašně rád. Vypaluji si je sám doma nažhaveným drátkem," upřesnil muzikant na představení muzikálu Jesus Christ SuperStar, který se po šestnácti letech vrací na pražskou scénu.

Noid získal v muzikálu hned dvě role. Bude hrát Piláta Pontského a Jidáše Iškariotského, kterého v původní verzi ztvárnil Dan Bárta. Ten účast v obnoveném muzikálu odmítl.

"S Danem jsem se o tom několikrát bavil. Vysvětlil mi důvody, proč Jidáše hrát nebude, a já to respektuji. Samozřejmě je mi to ale moc líto," řekl Novinkám Kamil Střihavka, který si opět zahraje titulní roli Ježíše Krista.

Kamil  Střihavka i šestnáct let po uvedení první verze Jesus Christ SuperStar vypadá skoro stejně. "Mám svůj elixír mládí. Jaký, ale neprozradím, to je tajemství," usmíval se Střihavka.

Máří Magdalénu si opět zahraje Bára Basiková. Alternovat ji bude Dasha. V roli Heroda se budou střídat Jiří Korn a Ondřej Brzobohatý. Premiéra je naplánována na 11. listopad v Hudebním divadle Karlín.

Reklama

Výběr článků

Načítám