Hlavní obsah

Na mostě se potkali dva sebevrazi, místo ukončení života odešli domů spolu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ufa

Ruská média přinesla dojemný příběh. Šestadvacetiletý Andrej Ivanov a o pět let mladší Maria Petrovová měli stejný nápad. Neštěstí, které je potkalo v životě, chtěli jednou pro vždy ukončit skokem z mostu. Ani jeden ovšem nepočítal s tím, že na mostě mohou potkat ještě jiného sebevraha. Osudové setkání však oběma zachránilo život.

Článek

Jemu zemřela snoubenka, ji vyhodili z domu kvůli nechtěnému těhotenství. Oba se rozhodli své problémy řešit tím nejméně vhodným způsobem - sebevraždou. Osud pro ně však konec života ještě neplánoval a místo dvojnásobné sebevraždy jim seslal Amora, který zasáhl ve stejnou chvíli srdce obou pomyslným šípem.

Andrej a Maria se do sebe na ocelové konstrukci ihned zamilovali. A když z mostu slezli, odešli domů spolu. Přitom si vyprávěli, co je na most přivedlo: Ivanovovi den před svatbou během autonehody zemřela snoubenka, Petrovovou vyhodili z domu rodiče, když se dozvěděli, že je těhotná.

Adrenalin umocnil city

Dojemná událost se odehrála v ruské Ufě na mostě nad řekou Belajou. Jen pár vteřin před skokem do hloubky více než třicet metrů chytil Andrej Marii za rameno a rázně tak změnil chystaný sled událostí. Místo skoku do mrazivé vody jim srdce rozehřály nevídaně silné city způsobené mimo jiné i velmi vysokou hladinou adrenalinu, kterou sebevrazi krátce před skokem v těle zaznamenávají.

„Něco se v mém srdci v tu chvíli stalo a já ji nemohl nechat udělat to, co udělat chtěla, ať jsem měl zlomené srdce sebevíc. Začal jsem křičet, aby zastavila a běžel pro ni. Spadla mi do náručí a brečela a já začal plakat taky. Tak jsme se drželi a mluvili, mluvili a mluvili. Ta noc zachránila život můj i její,“ přiznal Ivanov ruskému tisku.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám