Hlavní obsah

Exmanžel hvězdy Novy Kloubkové ukázal novou rodinu

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Alan Bastien, muzikálový zpěvák a exmanžel hvězdy televize Nova Kristiny Kloubkové, ukázal novou rodinu. Už tři měsíce chodí se zpěvačkou Vandou Konečnou a skvěle vychází i s její čtyřletou dcerou Laurou.

Článek

Zpěvačka Vanda Konečná vychovává čtyřletou dceru Lauru, kterou má z prvního manželství. S bohatým slovenským podnikatelem Sašou se rozvedli před rokem a půl. "Byla jsem zavřená ve zlaté kleci. Nechtěl, abych hrála, zpívala. Nejlépe, abych nedělala nic a seděla doma," prozradila o nepovedeném manželství Konečná.

Se současným přítelem, zpěvákem Alanem Bastienem, se do sebe zamilovali během zkoušení muzikálu Je třeba zabít Davida. Bastien byl v té době ještě ženatý s moderátorkou a choreografkou Kristinou Kloubkovou, ale už spolu deset měsíců nežili.

Zatím spolu Vanda a Alan nežijí oficiálně v jedné domácnosti, ale prakticky jsou spolu neustále. Zpěváka si velmi oblíbila i čtyřletá dcera Konečné Laura. "Je to skvělá holčička a klape nám to výborně. Je úžasná," dodal pro Novinky Bastien na bowlingovém turnaji, který muzikálové hvězdy uspořádaly pro děti z dětských domovů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám