Hlavní obsah

Modelka vyhrála v pokerovém turnaji 30 miliónů korun

Novinky, Dagmar Plecháčová, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

San Remo

Britská modelka Liv Boereeová obehrála 1 240 soutěžících a získala hlavní cenu v prestižním pokerovém turnaji European Poker Tour v San Remu. Ve finálovém heads-up vyhrála na dvě pětky. Boereeová se stala teprve třetí ženou, která vyhrála turnaj EPT a odnesla si 1,1 miliónu liber (32 miliónů korun).

Foto: Profimedia.cz

Liv Boereeová zvítězila v prestižním pokerovém turnaji EPT nad 1 240 soutěžícími.

Článek

Pětadvacetiletá Liv Boereeová se pokeru začala věnovat před čtyřmi lety a už má za sebou řadu úspěchů. Ten největší se dostavil právě nyní, když během šestidenního turnaje v italském San Remu vyhrála částku v řádu desítek miliónů korun.

Dívka ve finále porazila s kombinací dvou pětek na ruce Jakoba Karlssona, který měl v ruce eso a šestku. Silnější kombinace mu ale nepřišla.

Modelka sice vypadá křehce, ale klame vzhledem. Kvůli své lásce k heavy metalu si vysloužila u svých spoluhráčů přezdívku Iron Maiden (železná panna).

Chce dva domy a auto

„Stále nemůžu uvěřit, že jsem vyhrála tolik peněz. Necítím se vůbec jako milionářka, mám na sobě pořád ještě své staré špinavé oblečení. Až si pořídím velký dům na anglickém venkově, menší v Las Vegas a zbrusu nové auto, pořádně si to celé uvědomím,“ uvedla pokerová královna.

Foto: Profimedia.cz

Pokerová vítězka v akci.

Modelka si dosud za svou tříletou profesionální pokerovou kariéru vydělala více než 50 miliónů korun. Přesto stále žije se svými rodiči ve městě Milstead na jihovýchodě Anglie.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám