Hlavní obsah

Opilý Angličan byl zadržen během jízdy v dětském autíčku

Novinky, Dagmar Plecháčová
Essex

Jízda v malém elektrickém autě pro děti se nevyplatila čtyřicetiletému Paulovi Huttonovi z anglického Essexu. Podezřelého řidiče zadržela policie na silnici poblíž jeho domova v Jaywicku. Hutton tam proháněl vozítko dosahující maximální rychlosti 6,5 kilometru v hodině. Poslední kapkou pro policisty bylo zjištění, že Angličan byl během jízdy pod vlivem alkoholu.

Foto: Profimedia.cz

V podobném vozítku pro děti se opilý Angličan proháněl po silnici. Ilustrační foto

Článek

Přes 180 centimetrů vysoký Paul se vtěsnal do miniaturního růžového Barbie jeepu. Jízda pro něj představovala velice nepohodlnou disciplínu. Nohy musel mít skrčené s koleny u brady, až poté dosáhl na volant a mohl řídit.

„Byl jsem úplný pitomec,“ komentoval svou spanilou jízdu Hutton. Soud ho obvinil z jízdy pod vlivem alkoholu a potrestal ho zákazem řízení motorových vozidel po dobu tří let.

Auto měřilo 120 na 60 centimetrů

„Musíte být hadí žena, abyste se nasoukali dovnitř a pak se zase dostali ven,“ uvedl obviněný Angličan. Sám nedokázal pochopit, jak se opilý mohl vtěsnat do auta, které měří 120 na 60 centimetrů.

Paul Hutton dříve pracoval jako letecký inženýr Královského vojenského letectva, nyní studuje elektrotechniku na univerzitě.

Malý růžový jeep pro děti sestavil se svým sedmnáctiletým synem Simonem jako školní projekt. V den svého zatčení se s ním chtěl jet pochlubit příteli.

Reklama

Výběr článků

Načítám