Hlavní obsah

David Duchovny: Neumím používat moderní toaletu

Herec David Duchovny má rád obyčejnou záchodovou mísu. Lásku klasickému sanitárnímu porcelánu vyznal poté, co se potýkal neúspěšně s tzv. tokijským záchodem. Supermoderní zařízení totiž automaticky osprchuje a osuší pozadí, takže člověk po jeho použití odchází čistý jako mimino. „To ale není nic pro mě, já s tím zápasím,“ přiznal Duchovny.

Foto: Jason Redmond, Reuters

Herci David Duchovny a Demi Mooreová

Článek

„Je to úžasný vynález, protože vám to udělá vše jen za dotyk jediného tlačítka. Moje žena miluje takové toalety. Pro mě je to ale trochu problém. Mám rád jednoduchý záchod. Něco mezi dírou v zemi a tímto tokijským záchodem, to je záchod pro mě,“ tvrdí hvězda seriálu Akta X.

Devětačtyřicetiletý herec nedávno přiznal, že sexuálně začal žít už v šesti letech. Tehdy se zamiloval do učitelky. „Běhal jsem po třídě tak divoce, že mě musela chytit a držet,“ svěřil David německé televizi Tele 5.

Sexuální apetit se u něj zvrhl v chorobnou touhu prý proto, že milování a sex jsou pro něj způsobem, jak uniknout z tohoto života.

„Sex pro mě znamená, že zapomenu na své já. Je to jen na chvíli. Já jsem slyšel, že lyžování je dokonce lepší než sex. Je to možné, ale já nelyžuji,“ dodal herec.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám