Hlavní obsah

Susan Boyleová a drsný rapper Snoop Dogg nazpívají duet

Novinky, Dagmar Plecháčová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Londýn

Americký rapper Snoop Dogg plánuje nahrát duet s hvězdou britské hudební soutěže Britain’s Got Talent Susan Boyleovou. Zpěvaččino vystoupení v soutěži se minulý rok stalo internetovým hitem po celém světě. Rapper Snoop Dog přitom po celou dobu Susan fandil. Nyní by chtěl se skotskou pěveckou hvězdou natočit duet, informoval deník The Sun.

Foto: Profimedia.cz

Duet v netradičním složení: Snoop Dogg a Susan Boyle

Článek

Bouřlivák Snoop Dogg je známý nejen jako rapper, ale do veřejného povědomí se dostal i díky svým četným průšvihům. Čelil obvinění z krácení daní, propagoval na svých koncertech kouření marihuany nebo dostal zákaz vstupu na území Austrálie.

Devětačtyřicetiletá Susan Boyleová je naopak velice spořádaná dáma. Zpívá především pomalejší popové písně, ale i operní árie. Snoop Dogg se nyní rozhoduje, jak skloubit dva zcela rozdílné hudební žánry, kterým se oba věnují.

„Susan je velký talent. Těším se na naši spolupráci. Budeme se snažit společně vymyslet, o čem budeme zpívat. Zatím si s tím moc nevím rady,“ přiznal americký rapper.

Chtěl by hodnotit výkony začínajících zpěváků

Snoop Dogg se zároveň nabídl, že by se ujal postu porotce v americké pěvecké soutěži American Idol. Nahradil by tak tvůrce celé soutěže Simona Cowella. Ten byl známý především jako krutý a nemilosrdný kritik všech soutěžících.

„Myslím, že by to bylo skvělé. Rozumím hudbě a rozeznám talenty ještě předtím, než se z nich stanou opravdové hvězdy,“ řekl Snoop Dogg.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám