Hlavní obsah

Štěpánová, Absolonová a Pazderková šokují: poprvé na veřejnosti bez make-upu

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Herečky Bára Štěpánová, Iva Pazderková a zpěvačka Monika Absolonová se ukázaly poprvé na veřejnosti bez make-upu. Bez nalíčení zkoušely nové kostýmy pro muzikál Je třeba zabít Davida. Blbou blondýnu z pořadu Na stojáka Ivu Pazderkovou by bez řasenky poznal opravdu málokdo.

Článek

"V soukromí se prakticky nelíčím a na zkoušky už vůbec ne," řekla Novinkám Monika Absolonová, která dostala v muzikálu dvojroli uklízečky a Kleopatry. "Můj obličej má tu výhodu, že ho můžou namalovat takřka na všechno," směje se. "Je to první role, kvůli které nemusím hubnout a nemusím být ani hezká," prozrazuje se smíchem Monika.

Zkoušky na muzikál Je třeba zabít Davida jsou v plném proudu. Herci a zpěváci zkoušejí od rána do večera a připravené mají už i kostýmy. "Herci mají za sebou první kostýmovou zkoušku. Kostýmy se ještě budou do finální podoby upravovat. Především jde o šperky, klobouky, boty a další doplňky," řekla Novinkám mluvčí divadla Broadway Martina Jandová.

Kostýmy má na triku známý výtvarník Roman Šolc. Vznikaly podle scénáře režiséra Radka Balaše. "Je to celé postaveno na tom, že si děláme opravdu legraci úplně ze všeho a to tak, že nic nezůstává svaté. Samozřejmě začínáme sami u sebe. Děláme si legraci sami ze sebe, z muzikálových klišé, ze známých mýtických postav a z různých filmových hitů,"  vysvětlil režisér Balaš. "Kostýmy podtrhují humorný charakter rolí herců," dodal.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám