Hlavní obsah

Mimozemšťané nám zabíjejí laserem ovce, tvrdí britští farmáři

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Shrewsbury

Farmáři u britského města Shrewsbury tvrdí, že jsou léta svědky toho, jak neidentifikovatelné létající předměty vysílají na ovce světelné paprsky, které je zraňují či zabíjejí. Farmáři navíc informovali i o podivných incidentech, ve kterých byly odstraněny mozky a oči ovcí, které si prý také spojují s podivnými oranžovými světly na obloze.

Foto: Profimedia.cz

Britští farmáři si nemohou pomoci. Ovce jim prý zabíjí lasery mimozemských objektů.

Článek

Farmáři na policii tvrdili, že našli mrtvé ovce, u kterých byly provedeny extrémně čisté řezy. Zvířata pak nalezli bez mozku či případně jiných vnitřních orgánů. Další kusy pak měly odstraněné oči nebo pečlivě odstraněná vlákna masa, většinou na levé straně těla.

Třiapadesátiletý Phil Hoyle strávil už několik let tím, že prošetřuje záhadná úmrtí zvířat v oblasti a tvrdí, že jsou neidentifikovatelné objekty pravidelně sledovány zhruba v 80kilometrovém koridoru mezi městy Shrewsbury a Powys.

Tak trochu Star Wars

Jedno z pozorování UFO v oblasti hlásilo hned 16 pracovníků farmy nedaleko lesa Radnor. "Den po tomto pozorování hlásily všechny farmy z okolí až na jednu zmizení, podivná zranění či smrt zvířat," uvedl Hoyle pro deník Sun.

"Technologie, která je při těchto útocích používána, je až děsivá. Ta světla a kruhy nevypadají jako "od nás". Myslím, že jde o technologie, na které musela být použita inteligence odjinud," řekl Hoyle.

Některá sledování farmářů působí chvílemi jako z Hvězdných válek.

Reklama

Výběr článků

Načítám