Hlavní obsah

Ochrnutý Muž roku Martin Zach překonal těžký zánět

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Ochrnutý Muž roku Martin Zach (25) úspěšně překonal zánět, se kterým několik týdnů bojoval jeho organismus. Po pobytu v pražské motolské nemocnici je opět zdravotně v pořádku a vrátil se do rehabilitačního centra v Kladrubech.

Článek

"V médích to přeháněli, nebylo to tak vážné. Jakmile má někdo zdravotní problémy, je automatické, že ho z Kladrub převážejí do nemocnice. Jde o rehabilitační zařízení, ne zdravotní," řekl Novinkám Martin Zach.

Zánět v těle léčili lékaři antibiotiky. Martina mrzelo, že musel přerušil intenzivní cvičení, díky kterému dělal obrovské pokroky. "Jsem rád, že už zase můžu makat a jsem fit," prozradil Zach, který má jasný cíl - do dvou let by se chtěl postavit na nohy.

Muž roku 2009 rehabilituje v Kladrubech pět dní v týdnu. Na víkendy si ho berou rodiče domů do Vrchlabí. V Kladrubech by měl strávit ještě tři měsíce. Poté se přesune do rehabiliačního centra na Slapech.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám