Hlavní obsah

Rozdováděný pes utrhl z policejního auta nárazník a skončil ve vazbě

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Chattanooga

Zvířecí videa obecně jsou mezi lidmi velmi populární zábavou. Pokud ovšem video nabere na pikantnosti útokem na policejní auto, tak se z vtipného videa stává hit internetu. Útok psa Winstona na nárazník policejního auta v americkém města Chattanooga ve státě Tennesee tak proletěl Spojenými Státy jako Usain Bolt stometrovou dráhou.

Článek

Majitelé křížence německého boxera a pitbull a Winstona byli informováni o tom, že jejich miláček, který jim utekl ze zahrady, napáchal vážné škody na policejním autě a je proto zavřen ve speciální vazební místnosti.

Michael a Nancy Emerlingovi se nakonec s policií dohodli ještě před začátkem zkráceného soudu na tom, že si mohou vzít Winstona domů. Museli však slíbit, že zlepší bezpečnostní opatření, aby pes nemohl nadále utíkat.

Winston nárazník automobilu užvýkal a odtrhl. Celou událost přitom natáčel policista z jiného služebního automobilu. Winstonovi ještě pomáhalo několik dalších psů, ale právě dvouletý kříženec byl vyhodnocen jako hlavní agresor.

Majitele nyní čeká speciální cvičení, které musí se psem navštěvova. Navíc pak musí psa označit známkou, která ho označuje jako "potenciálně nebezpečného".

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám