Hlavní obsah

Nicolas Cage dluží statisíce dolarů za svá luxusní auta

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Los Angeles

Jeden z předních hollywoodských herců Nicolas Cage (46) údajně dluží kolem šesti miliónů dolarů na nezaplacených daních. Teď přišla další rána. Žaloba za nezaplacené leasingy dvou luxusních vozů značky Rolls Royce z roku 2007. Herec smlouvu podepsal na 60 měsíců.

Článek

Jedna měsíční splátka obnášela částku více než 10 000 dolarů, nicméně si Cage splácení nemohl dovolit a oba vozy nakonec vrátil. Nyní ho leasingová společnost Premier Financial Services žaluje za nedodržení smlouvy, což jí způsobilo finanční ztrátu, protože obě auta musela prodat hluboko pod cenou.

Firma si nyní nárokuje skoro 105 tisíc dolarů (bezmála dva milióny korun) za první vozidlo a přes 137 tisíc dolarů (2,55 mil. korun) za druhé.

Cage už musel prodat několik ze svých usedlostí, protože neměl na zaplacení několikamiliónové daně. Proto loni v říjnu podal žalobu na svého bývalého obchodního manažera Samuela Levina, který ho údajně dovedl na pokraj bankrotu.

Na vině je marnotratný životní styl

Levina herec označil jako nekompetentního. Levin však na filmovou hvězdu podal "vzájemnou žalobu" u losangeleského soudu. V ní tvrdí, že herec byl ve velikých dluzích už v okamžiku, kdy si ho v roce 2001 najal.

V žalobě Levin popisuje, že Cage odmítal jeho rady, což vedlo k tomu, že nakonec neměl na zaplacení daní. Od začátku prý o této tristní situaci věděl a herce na to upozorňoval. Vysvětloval prý Nicolasovi, že by musel vydělávat minimálně 30 miliónů dolarů ročně, aby si mohl udržet svůj marnotratný životní styl.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám