Hlavní obsah

Batole uvízlo v automatu na lízátka

– Perth
Novinky, Jakub Kynčl

Dvouletý Cohen Stone z Austrálie dokázal to, co se naprosté většině dětí nepovede, ačkoli je to mnohdy jejich snem. Dostal se totiž do pomyslného ráje, ve kterém byl obklopen sladkostmi a mohl teoreticky vycucat tolik lízátek, kolik jen chtěl. Problém byl v tom, že z automatu na lízátka, do kterého zázračně úzkou škvírou vlezl, se už neuměl dostat ven. Ocitl se tak v nefalšovaném skleněném vězení.

Foto: Profimedia.cz

Cohen našel sílu i na to, aby své matce zamával.

Článek

Malý Cohen byl se svou matkou Kyrou (24) v italské restauraci, kam přišli oslavit narozeniny jednoho z chlapcových kamarádů. Tam se Cohen předvedl jako ukázkový neposeda.

"Hrála jsem si s ním v dětském koutku. Pak jsem z něj při servírování jídla na stůl spustila asi jen na dvě minuty oči. Když jsem se směrem k němu zase otočila, už byl uvnitř automatu. V tu chvíli jsem si jen pomyslela: 'můj bože'," uvedla Kyra Cohenová.

Foto: Profimedia.cz

Cohen se dostal do automatu přes otvor krytý nápisem Prize Out

"Nemohla jsem uvěřit tomu, co se mu povedlo za tak krátký časový úsek. Jednu minutu byl u mě a hned u další byl uvnitř toho přístroje. Bylo to jak nějaký kouzelnický trik. Ta díra byla neuvěřitelně úzká. Neměla jsem představu, jak to mohl udělat. V ten moment jsem začala panikařit, netušila jsem totiž, jak ho dostanu ven," popisovala krizové chvíle matka.

Manžel nechtěl uvěřit

Do restaurace byl tak přivolán místní zámečník, který chlapce z přístroje po 45 minutách vysvobodil.

Foto: Profimedia.cz

Malý chlapec v automatu na lízátka

"Telefonovala jsem svému manželovi Calanovi. Myslel si, že asi žertuji. Stále po mně chtěl, abych mu opakovala, co se stalo. Teprve, když slyšel, že jsem opravdu rozčilená, tak asi pochopil, že se opravdu něco děje," uvedla nyní už s úsměvem matka.

Foto: Profimedia.cz

Cohen se naštěstí dokázal v automatu sám zabavit.

Restaurace nechala po celém případu přístroj z restaurace odstranit a matce dala bezmála tisícikorunový voucher pro další návštěvu jako omluvu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám