Hlavní obsah

Jean Claude Van Damme míří do Prahy, bude předsedou poroty České Miss

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Světoznámá filmová hvězda a šampión v bojových uměních Jean Claude Van Damme bude předsedat porotě České Miss 2010. Kromě toho chce v České republice vybrat novou tvář do svého dalšího filmu a také do připravované reality show.

Van Damme míří na Českou Miss, bude předsedou porotyVideo: ČTK

 
Článek

Akční hrdina bude bydlet v pětihvězdičkovém hotelu na Malé straně. "Být jedním z porotců, je pro mě čest," říká Jean Claude Van Damme. "Krásu může vnímat každý. Existuje v mnoha formách a je v každém člověku," míní hrdina akčních filmů.

V Praze byl podle svých slov již několikrát. "Je to město s úžasnou kulturou a fantastickými lidmi. Jsem rád, že Prahu navštívím při takto výjimečné příležitosti," říká Van Damme.

Slavný herec bude největší hvězdou finálového galavečera České Miss 2010, které se uskuteční 20. března v  prostorách Thámovy haly v pražském Karlíně. Jean Claude Van Damme bude předsedou poroty. Vedle něj zasedne samozřejmě ředitelka soutěže Michaela Maláčová.

"Česká Miss si váží toho, že se jejího finále zúčastňují i mezinárodní celebrity. Jean Claude Van Damme bude poprvé v historii naší soutěže korunovat Českou Miss, která bude Českou republiku reprezentovat na světové soutěži Miss World," prozradila Michaela Maláčová.

"Svoji účast na soutěži využije Van Damme také k výběru herečky pro svůj nově připravovaný film. I to je jedna z šancí finalistek České Miss," dodala ředitelka Maláčová.

Jean Claude Van Damme natočil několik desítek filmů, které ho proslavily po celém světě. Herec a mistr v karate získal přezdívku The muscles from Brussels (svaly z Bruselu) a říká se mu také Král Belgičanů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám