Hlavní obsah

Leoš Mareš propadl hazardu, v kasinu je jako doma

– Praha
Novinky, Gabriela Wolfová

Moderátor Leoš Mareš strávil víkend v doupěti hazardu, americkém Las Vegas. Hned po návratu do Česka vyrazil bojovat o balík peněz znovu. V pražském kasinu to roztáčel na pokerovém turnaji až do ranních hodin.

Článek

Nejlépe placený český moderátor Leoš Mareš to o víkendu roztočil v Las Vegas a hazard ho chytil natolik, že hned po návratu do Čech zamířil do kasina. Zúčastnil se společně s dalšími vášnivými hráči golfu z řad celebrit pokerového turnaje o čtvrt miliónu korun.

Leoš vypadl z celebrit jako první, ale hazard přesto neopustil. Do nočních hodin pak hrál už za svoje vlastní peníze na privátním turnaji v Card casinu.

Pokerového turnaje celebrit se vedle Mareše zúčastnily modelky Hanka Mašlíková, Iveta Lutovská, Eliška Bučková a Agáta Hanychová. Nejlépe si vedla Mašlíková, která pokeru doslova propadla. "Hraji poker s přáteli prakticky každý týden, samozřejmě ale jen o drobné," prozradila Novinkám.

Hanychová opět vsadila na hluboký dekolt. A dařilo se. Z celebrit skončila druhá.

"Hrozně mě to baví, hraji prakticky denně. Začala jsem hrát i na internetu o peníze. Zúčastňuji se i privátních turnajů. Naposledy jsem ve Zlíně vyhrála a odnesla jsem si šedesát tisíc korun," prozradila Hanychová.

"Jsem silně v plusu. Zatím jsem vyhrála asi sto tisíc korun," dodala modelka.

Reklama

Výběr článků

Načítám