Hlavní obsah

Nová hvězda Ordinace zrzka Nikol: Bojím se sexu

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Půvabná zrzka Nikol Kouklová (20) má našlápnuto na hvězdnou kariéru. Studentka herectví je novou tváří seriálu Ordinace v růžové zahradě. Bujaré večírky si s ní kolegové ale neužijí. Je abstinentka, vegetariánka a nekouří. Navíc má panickou hrůzu ze sexuálních scén.

Článek

"Je to pravda. Nekouřím, jsem abstinentka a maso v jídelníčku nemám," řekla Novinkám Nikol Kouklová, nová hvězda seriálu Ordinace v růžové zahradě. "Maso je nezdravé a alkohol mi nechutná. Maximálně si dám jednou za rok s přítelem skleničku dobrého šampaňského. Umím se pobavit i bez alkoholu," prozradila Nikol.

Půvabná zrzka je studentkou prvního ročníku DAMU. V seriálu bude hrát sestřičku Báru Barešovou. Už měsíc natáčí, na obrazovce by se měla objevit na začátku dubna. "Největší strach mám asi z milostných scén. Sexu před kamerou se trošku bojím, zanedlouho mě první čeká," vysvětluje. První postelovou scénu si užije s kolegou Petrem Konášem, který hraje doktora Roberta Šamberu.

Nikol prý scénáristé psali roli na tělo. "Dostala jsem nabídku původně na jinou roli. Byla to velká role a časově náročná. Na škole mi řekli, že bych to skloubit nezvládla a musela jsem se tak rozhodnout, zda školu, nebo Ordinaci," prozrazuje. "Škola je k nezaplacení, a tak jsem se rozhodla pro ni. Asi jsem ale zaujala, protože se v Ordinaci rozhodli napsat mi přímo na tělo roli, která je o trošku menší a dá se v kombinaci se školou zvládnout," vysvětluje.

Na hvězdnou kariéru se těší. "Doteď jsem hrála spíše epizodní role. Mihla jsem se v pár seriálech, filmech a reklamách. Ordinace je první větší příležitostí. Slávy se nebojím. Naopak jsem ráda, že se zviditelním a režiséři o mně budou vědět," dodala.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám