Hlavní obsah

Zpěvačka Nosková se bála o život, zaútočila na ni krajta

– Praha
Novinky, Gabriela Wolfová

Na své pěvecké vystoupení na křtu diáře fotografa Jakuba Ludvíka (40) finalistka SuperStar Michaela Nosková (26) zřejmě dlouho nezapomene. Zaútočila na ni krajta královská a zpěvačka se doslova třásla strachy.

Článek

"Krajtu mi půjčili kamarádi z cirkusu od Berouska. Chtěl jsem křest trošku oživit, aby tu bylo něco netradičního. Tak jsme vymysleli vystoupení tanečnice s krajtou," řekl Novinkám fotograf Jakub Ludvík.

Krajtu nechala její nahá krotitelka obmotat také kolem zpěvačky Míši Noskové, která na akci zpívala. "Nikdo nečekal, co se stane. Krajtě se na Míše asi moc nelíbilo a začala se jí stahovat kolem krku," prozradil Ludvík. 

Naštěstí krotitelka byla přítomna a tak hned krajtu z Noskové sundala. "Musím přiznat, že jsem opravdu začala mít pekelnej strach. Pocit, když se vám začne obří had stahovat kolem krku a začne se vám blbě dýchat, je šílenej," řekla Novinkám Nosková. 

Zpěvačka je kamarádkou fotografa Ludvíka. Dokonce s ním nafotila i své první nahé fotky. "Jsem zpěvačka, že bych se začala najednou živit focením aktů, to určitě ne. Focení to bylo ale moc fajn," dodala Nosková. 

Reklama

Související články

Zpěvačka Nosková ukázala prsa a chystá svatbu

Zpěvačka Míša Nosková (26) se loni v prosinci svlékla a hned přišla žádost o ruku. Její přítel Jan Horsák jí dal zásnubní prsten přesně na Štědrý den a svatba...

Výběr článků

Načítám