Hlavní obsah

Obsluha benzínky zachránila dítě narozené na toaletě

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

U jedné benzínové stanice v Palm Beach na Floridě zastavila s autem těhotná mladá žena a požádala obsluhu o klíč od toalet. Nic neobvyklého. Jenže po chvíli kamery ukazují tutéž mladou ženu, jak cosi nese zabalené ve své bundě. Klíč nevrátila.

Článek

Tammy Campová si jí všimla. „Krvácela a řekla jen, že měla dítě,“ vypráví Campová. Na záběrech bezpečnostních kamer je vidět, jak mladá žena, ještě v šoku po překvapivém porodu jde k autu a pokládá dítě na kufr auta.

„Myslela si, že je dítě mrtvé, položila ho, a to už jsem dítě vzala já. Nedýchalo,“ řekla Campová, která začala s oživováním dítěte a zavolala na linku 911, kde jí poradili, aby se pokusila zprůchodnit dýchací cesty.

„Dítě konečně začalo vyluzovat zvuky,“ cituje SkyNews Campovou. Krátce nato se ozval přirozený křik novorozence. Na místo jako první pomoc dorazili hasiči, kteří pomohli i matce, která po porodu silně krvácela.

„Tammy je hrdina,“ pochválil Campovou za rychlou reakci majitel benzínky Kevin Dalton. „Obvykle se naši zaměstnanci musí v ranních hodinách vypořádat s opilci z barů. Tohle bylo jiné.“

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám