Hlavní obsah

Madonna chce ve svých jednapadesáti počít třetí dítě

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nestárnoucí Madonna si nejspíš myslí, že času nepodléhá ani její organismus, a tak se rozhodla, že se svým dvaadvacetiletým milencem Jesusem Luzem zplodí ještě třetí dítě. Královna popu však sama patří už spíše k vysloužilým matkám a pokoušet se o potomka je v jednapadesáti hazardem. Její kamarádka přesto potvrdila, že zpěvačka na početí trvá.

Foto: Profimedia.cz

Madonna si za otce dalšího dítěte vybrala Brazilce s dokonalými předpoklady.

Článek

Otcem se má stát její současný milenec Jesus. Jejich společný potomek by pak měl čtyři sourozence, třináctiletou Lourdes, devítiletého Rocka, čtyřletou Mercy a čtyřletého Davida. Prvorozenou má přitom Madonna s bývalým trenérem Carlosem Leonem, druhorozeného chlapce s exmanželem Guyem Ritchiem a poslední dva potomky adoptovala z Malawi.

„Madonna tvrdí, že mateřství je nejlepší věcí, které dosáhla, že jí naplňuje v životě ze všeho nejvíc. Ví taky, že v padesáti bude počínat dítě trochu obtížněji. Ale má kondici olympijského atleta a je připravena tu výzvu přijmout,“ citoval zpěvaččinu kamarádku britský The Sun.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám