Hlavní obsah

Rozvodové tahanice začínají: Adamovská, Horáček a Révai jdou k soudu

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Nový rok s sebou přináší hned tři velké rozvody. Kvůli utajované sedmileté nemanželské dceři Radka Johna (55) podává žádost o rozvod herečka Zlata Adamovská (50), po více než třiceti letech manželství se rozvádí s manželkou Růt (56) také textař a miliardář Michal Horáček (57). Manželku Danielu (34) kvůli milence opustil také herec Jan Révai (35).

Článek

Zlata Adamovská se teprve ve středu dozvěděla, že její manžel Radek John má nemanželskou sedmiletou dceru Terezku. John se rozhodl vyjít s pravdou ven, protože se začíná angažovat v politice a podle něj by politik neměl být čímkoli vydíratelný. John o dceři řekl manželce ve stejný den jako novinářům.

"Ano, podám žádost o rozvod. Sedm let dojíždí za dcerou a já o tom nic nevím. Připadám si jak blázen," prozradila Adamovská. "Je to opravdu výjimečný talent, to jo. Žít dva životy. Je to neuvěřitelné, to dokáže málokdo," dodala pro deník Aha herečka.

Nejvíc ji překvapilo hlavně to, že John vše přiznal jen kvůli své politické kariéře. "Aby mu to – bobánkovi – náhodou neublížilo. A já prostě co?", přemýšlí Zlata, která má s Johnem dvaadvacetiletou dceru Barboru a patnáctiletého syna Petra. John je předseda strany Věci veřejné, která chce uspět v jarních volbách do Poslanecké sněmovny.

Po více jak třiceti letech končí také manželství textaře Michala Horáčka. Ten už údajně více jak dva roky chodí s výtvarnicí Michaelou Hořejší, která připravovala kostýmy i pro Horáčkův muzikál Kudykam. 

U soudu v Litoměřicích už bylo nařízeno první stání, ale soudkyně onemocněla. Teď si Horáček bude muset na rozvod počkat, protože na dva měsíce odletěl na dovolenou do Thajska, prý s milenkou Hořejší. Jednání u soudu je odročeno na neurčito. Bránit rychlému rozvodu by nic nemělo. Majetkové vyrovnání mají miliardář s manželkou dohodnuté. 

Po dvou a půl letech končí manželství Jana Révaie a moderátorky Daniely Révaiové. Herec se od své ženy před pár dny odstěhoval kvůli nové lásce, slovenské herečce Zuzaně Šulajové. S tou se seznámil během zkoušení divadelní hry Tančírna v divadle Radka Brzobohatého. Žádost o rozvod zatím není podána, ale zřejmě je to jen otázkou krátkého času.

Reklama

Výběr článků

Načítám