Hlavní obsah

Jiří Korn a Bára Basiková promluvili o sadomasochistickém sexu

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Zpěvačka Bára Basiková a zpěvák Jiří Korn se stali patrony drsného románu o sadomasochistickém sexu Otrok. Prozradili, jaký vztah mají k hrátkách s pouty, bičíky, roubíky a dalšími sadomaso pomůckami.

Článek

„Po třiceti stránkách jsem knihu musela zavřít. Možná i proto, že mám malého syna, emočně jsem to nezvládla,“ svěřila se Novinkám Bára Basiková. „Já Báře říkal, ať to raději nečte,“ přiznal se smíchem Jiří Korn.

Basiková se se spisovatelkou Lauerovou přátelí několik let. Její předchozí dvě knihy četla. Prvotina Hračka, která je plná erotiky a sexu, ji nijak nepobouřila. Tvrdý sex ale zpěvačka odmítá. „Já nemám násilí ráda,“ uzavřela.

Ani Jiří Korn se ve svém sexuálním životě se sadomasochistickými praktikami doposud nesetkal. „O to byla kniha poučnější. Ani od svých známých jsem neslyšel o podobných věcech vyprávět,“ zmínil. Sadomasochistické hrátky nezkoušeli ani ostatní hosté křtu. „Nemáme to se Zdeňkem ani v plánu. Já jsem lvice, která se nechce nikomu podřizovat a ani on k tomu neinklinuje,“ řekla přítelkyně Zdeňka Podhůrského.

„Mě rovnou varovali,ať si tu knihu neberu ani na dovolenou. Že to není oddechová četba,“ zmínil budoucí tatínek Roman Vojtek, jehož žena Tereza je ve čtvrtém měsíci těhotenství. „Myslím, že lidé jsou zbytečně prudérní. Obdivuju Sylvu, že našla odvahu o tomhle tématu psát. Ale nedokážu si představit, že bych podle Otroka natočila film,“ uzavřela režisérka Irena Pavlásková.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám