Hlavní obsah

Nejdivnější hra v dějinách nebo dobrý vtip? Nikdo neví

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

New York

Nintendo Wii je jedním z nejpopulárnějších herních systému současnosti. Svou oblibou si získalo zejména svou akčností, kdy reálný pohyb hráče ovlivňuje dění ve hře. Nyní by měla jít do předprodeje nová hra Mass We Pray, v níž hráč simuluje motlitbu a náboženský obřad. Zábavná hra pro celou rodinu je však pravděpodobně jen vtip.

Článek

"Konečně už rodina nemusí čekat na neděli, aby mohla uctívat Boha," stojí v tiskové zprávě, která oznámení k nové hře doprovází. V té se neuvádí, zda má být hra určena jen pro Wii či jestli bude pro více herních platforem.

Pokud člověk začně pátrat více do hloubky, tak zjistí, že firma s podivným názvem Prayer Works skutečně existuje. Zajímavé ovšem je, že ačkoli měla vzniknout v roce 2007, tak za sebou ještě nemá žádnou práci.

Ba co víc, stránky masswepray.com byly registrovány portugalskou společnosti Domain Discreet až 3. listopadu tohoto roku. Kdyby byla hra ve fázi vývoje, v jaké ji ukazuje video, tak by byla doména registrována jistě již dlouhé měsíce.

Speciální příslušenství

Jestliže opomeneme podivnou náplň jednotlivých miniher, mezi kterými nechybí například žehnání, zvonění zvonem, přijímání či svaté procesí, je toho i tak ještě mnoho. Speciální ovladače ve tvaru kříže s růžencem totiž zavání podvodem stejně tak jako klekátko, které má po straně světelnou diodu.

Hra má vyjít na Velikonoce roku 2010. Předobjednávky na hru mají začít v pátek 20. listopadu, kdy by snad mohlo vyjít najevo, komu stálo za to stvořit podobně propracovaný podvůdek či, kdy se tato "hra" dostane na pulty světových obchodů.

Anketa

Koupili byste si podobnou hru?
Ne, v žádném případě
86,4 %
Ne, ale rád bych si ji zahrál/a
8,4 %
Ano
5,2 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 13462 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám