Hlavní obsah

Libuška Vojtková: rozchod s milencem, Pana Božského loví v posilovně

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Tanečnice Libuška Vojtková (29) tvrdě dře v posilovně. Důvodem jsou těžké bolesti zad a také "lov" nového milence. Libuška je krátce po rozchodu s tenisovým trenérem Janem Brožem. Na nový vztah už je ale připravená. A věří, že muže snů najde i ve fitness centru.

Článek

"Záda mě v poslední době bolely jako čert. Určitě je to i tím jak tahám Matese," řekla Novinkám maminka dvouletého syna Matyáše, kterého má s rockerem Pepou Vojtkem. "Je to samozřejmě i povoláním. Tanečnice mají často zdravotní problémy. Já mám navíc ještě problémy s ředěním krve. Ještě do nedávna jsem si píchala injekce, teď už jsem naštěstí jen na práškách," vysvětlila Vojtková.

Půvabná exmanželka zpěváků Dana Hůlky a Pepy Vojtka je momentálně bez partnera. Nedávno se rozešla s tenisovým trenérem Janem Brožem. "Nemělo to smysl. Byli jsme každej hodně jinej a já zkrátka necítila to, co bych měla cítit," vysvětlila důvod rozchodu Libuška. 

Na nový vztah už je prý připravená. "Netlačím na pilu, ale ničemu se nebráním," říká. "A ve fitku jsem začala makat i proto, aby se s tím novým mužem seznámila pevná štíhlá Líba a ne unavená nezpevněná máma," směje se Libuška.

"V Holmes place jsem si na doporučení najala i osobní trenérku. "Dává mi pořádně do těla. Byla jsem zvyklá se vždycky hýbat, ale že budu takhle fuňět jsem nečekala.  Je to pěkná makačka," usmívá se. "A třeba Pana Božského potkám i ve fitku...," doufá tanečnice.

"Nemám problém s kily navíc, jen chci zpevňovat. Makám buď ve fitku nebo na hodinách jogy.  A zítra se chystám s kamarádkou na salsu. To abych toho tance neměla málo," dodala se smíchem Vojtková.  

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám