Hlavní obsah

Bartošová chyběla na předpremiéře muzikálu, útěk z něj ale nechystá

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Zpěvačka Iveta Bartošová (43) chyběla na předpremiéře muzikálu Děti ráje. Ihned začala čelit obvinění, že opět krátce před premiérou projekt opouští a nechává producenty ve štychu. Zpěvačka však tvrdá nařčení odmítá. "Je to lež, na premiéře budu," ubezpečuje fanoušky i producenty.

Článek

V médiích se objevila zpráva, že Iveta Bartošová už zase prchá z muzikálu. Po skandálním odchodu z muzikálu Mona Lisa prý chystá další útěk. Tentokrát týden před premiérou z muzikálu Děti ráje. "S Ivetou se na premiéru počítá. Dnes jsme s ní mluvili a žádný problém není. Iveta pečlivě zkouší a na premiéru se těší, " řekla Novinkám tisková mluvčí muzikálu Kristýna Horáčková.

Jedním z důvodů spekulací je fakt, že chyběla na první veřejné generálce. "Iveta ji hrát neměla, na první veřejné generálce od počátku měla hrát Šárka Marková. Žádná změna nenastala," dodala Horáčková.

První představení pro diváky mělo obrovský úspěch. I když první polovina přiváděla lidi do rozpaků, druhou si to herci "vyžehlili". A závěrečný sestřih hitů už sklidil obrovský aplaus. "Jste nejlepší publikum, jaké jsme si na prvním představení mohli přát," řekl na závěr režisér Dětí ráje Petr Novotný.

Nejmenším fanouškem v publiku byl jednoznačně syn Bořka Slezáčka, sedmiměsíční Nikolaj. Bořek ho sebou pravidelně vozí na zkoušky, a tak nemohl chybět ani na první generálce, i když Bořek nehrál. "Honza Kříž, se kterým se alternuju, je skvělej zpěvák, klobouk dolů," pochválil Kříže po představení. Premiéru, která se bude konat 14. listopadu v Goja Music Hall, si podle informací Novinek zahraje Slezáček.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám