Hlavní obsah

Alice Bendová má ve třetím měsíci břicho, jakoby čekala dvojčata

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Alice Bendová (36) se poprvé od ohlášení těhotenství objevila ve společnosti. Sexy herečka je sice teprve ve třetím měsíci, ale bříško má velké, jako by už brzy měla rodit. Dvojčata to prý ale nebudou.

Článek

"Lékaři mi dokonce na prvním ultrazvuku opravdu řekli, že čekám dvojčata," řekla Novinkám Alice Bendová. „Manžel má dokonce v rodině dvojčata ob generaci, tak mi to přišlo i velmi pravděpodobné. Navíc to pro mne bylo i vysvětlení, proč vypadám jako v šestém měsíci," směje se Alice. Nakonec se na dalších vyšetřeních ale ukázalo, že Alice čeká pouze jednoho potomka a zřejmě pořádného obříka.

Bendová vyrazila na závěrečnou párty seriálu Velmi křehké vztahy, který se loučí po pěti letech na obrazovce televize Prima. Rozloučit se s VKV přišla i Dana Morávková, která už před časem seriál opustila a "utekla" do konkurenční Ordinace v růžové zahradě.

A co budou dělat hvězdy seriálu nyní? "Do dubna mě čekají tři premiéry v Divadle na Vinohradech. Rýsuje se mi nějaká práce pro televizi, ale to ještě nemůžu říkat. Nejde o seriál, ale i do toho bych určitě šel. Drží člověka pořád v akci a to je fajn," řekl Novinkám Daniel Bambas.

"Čeká mě zkoušení divadelního představení s Honzou Revaiem a Pavlem Novým a pravděpodobně mě uvidíte zase v seriálu. Protože ještě nemám podepsanou smlouvu, nemůžu upřesnit. Jde o seriálové nabídky konkurenční televize, tak uvidíme co vyjde," dodala Zuzana Dřízhalová.

Scénáristky Velmi křehkých vztahů Jitka a Kateřina Bártovy už dokonce pracují na dalším seriálu. "Do konce roku budeme odpočívat. Přiznám se, že už ale připravujeme další projekty, a to i seriálové," prozradila Kateřina Bártů.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám