Hlavní obsah

Alena Šeredová porodila druhého syna

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha/Turín

Topmodelka Alena Šeredová (31) porodila v sobotu dopoledne druhého syna. Po Louisi Thomasovi, který 28. prosince oslaví druhé narozeniny, přivedla nejdražšímu brankáři světa Gianluigi Buffonovi na svět syna Davida Lee.

Článek

Alena porodila s čtrnáctidenním předstihem. Potvrdila to modelčina česká manažerka Milada Karasová. Malý David Lee je prý pěkný macek. Váží přes čtyři kila.

Šeredová rodila v Turíně, kde s brankářem Buffonem žije. "Chci rodit ve státní nemocnici. Soukromé nemocnice jsou samozřejmě luxusnější, péče je tam lepší, ale nemají tak dobré přístroje, které by pomohly, kdyby se cokoli stalo. Pokud má maminka komplikace, vezou ji do státní. Takhle to myslím bude jednodušší, kdyby se něco dělo," řekla před dvěma měsíci na křtu svého kalendáře v Praze.

Alena s Gigim by chtěli ještě jednoho potomka. "Dohodli jsme se s přítelem, že by se nám líbilo mít tři děti. Gigi je ze tří dětí, má rozsáhlé příbuzenstvo. Já mám sestru, ale je o jedenáct let mladší, takže jsem vlastně spíš vyrůstala jako jedináček. Gigi říkal, že mít spoustu sourozenců je fajn. Doufám, že jeho vtípek, že budeme mít jedenáct dětí, abychom mohli mít fotbalové mužstvo, neklapne," smála se na křtu kalendáře Alena.

Reklama

Výběr článků

Načítám