Hlavní obsah

Přítelkyně Pepy Vojtka si udělala kurs tetování

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Přítelkyně Pepy Vojtka myslí na zadní vrátka. Jovanka Skrčeská se neživí jen tancem, ale má také své vlastní kosmetické studio. Dokonce si udělala kurs na permanentní make-up - tetování linek na obličeji.

Článek

"Sama mám permanentní make-up už několik let, mám vytetovanou konturu rtů," řekla Novinkám Jovanka Skrčeská. "Člověk se nemusí líčit a pořád vypadá upraveně," vysvětlila Novinkám Jovanka na jubilejním představení muzikálu Mona Lisa.

Nedávno si sama udělala kus na permanentní make-up. Jako pokusného králíka si vybrala svoji sestru. "Trošku měla strach, ale musím se za výsledek pochválit. Jsem hrozně šikovná," dodala se smíchem půvabná tanečnice.

100. výroční představení muzikálu Mona Lisa slavil také nový milenecký pár Filip Renč s tanečnicí Kristinou Kloubkovou. Přestože vztah oficiálně popírají, neoficiálně se k sobě velmi mají a společně divadelní bar také v nočních hodinách opustili. Kristina se kvůli režisérovi rozvádí se zpěvákem Alanem Bastienem. 

Osamocený byl naopak Bohouš Josef, který se nedávno rozešel po dlouholeté známosti s přítelkyní Jitkou. "Dlouho jsem rozchod zvažoval. Nemělo to cenu, už jsem necítil, to co bych měl," dodal autor hudby muzikálu Mona Lisa.

Reklama

Výběr článků

Načítám