Hlavní obsah

Květa Fialová by se chtěla dožít stodvaceti let

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Populární herečka Květa Fialová oslavila 1. září osmdesátiny. Žádnou velkou oslavu ale nedělala. Přestože je z rodiny nejstarší, slavit tyto narozeniny pro ni nebylo důležité. Ale možná prý pořádně oslaví až ty devadesáté.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Přestože je herečka velmi vitální a každý den hraje v divadle s vysokým věkem prý moc nepočítá. V rodině totiž dlouhověkost nemají.

Článek

"Neslavila jsem to vůbec nijak," svěřila se Korzu herečka. "Jen jsem před tím byla se svojí dcerou na chaloupce, a pak jsem se sešla s pár kamarády jako Naděnkou Konvalinkovou, Danou Batulkovou a pár jejích známými, a to bylo všechno. Žádnou velkou oslavu jsem nedělala," prozradila Fialová, která by se ráda dožila co nejvyššího věku.

"Kdybych tady byla do těch devadesáti nebo sto dvaceti, tak by to bylo dobré." Přestože je herečka velmi vitální a každý den hraje v divadle, s tím, že by se dožila extra vysokého věku, prý moc nepočítá. V rodině totiž dlouhověkost nemají.

"Tatínek bohužel umřel velmi brzy a maminka ani sestra se nedožily osmdesátky, což já jsem se naštěstí dožila," vysvětluje.

Přestože pro ni osmdesáté narozeniny nejsou nijak významné, pro lidi z jejího okolí ano. Dostala řadu gratulací a přání a při příležitosti spuštění nového portálu vykladykaretzive.cz dostala také své první tarotové karty, kyvadlo a sošku anděla strážného. Jako správná esoterička měla ze všeho obrovskou radost.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám