Hlavní obsah

Bára Štěpánová si naplno užívá manželství

Herečka Bára Štěpánová (49) se před dvěma měsíci provdala ze svého dlouholetého milence Mirka Barabáše (46). Jmenuje se teď Bára Barabáš Štěpánová a manželství si plně vychutnává.

Článek

"Pro mě je daleko lepší být vdaná, než žít s někým jenom na hromádce. Nebo být něčí milenka. Je to úžasné, cítím se důležitá, zvlášť, když se nyní představuji jako Bára Barabáš Štěpánová," svěřuje se Korzu se herečka, která se veřejně směje všem silikonovým kráskám. Může. Její poprsí, tolikrát odhalené v českých filmech, muže stále okouzluje!

Nyní se Bára stala patronkou oslav 250. výročí vzniku proslulého irského piva Guinness, které je součástí světové pivní kultury.

"Normálně pivo vůbec nepiji, jen občas si dám klasickou plzeň jako lék po nějakém mejdanu. Ale pivo Guinness jsem objevila v Anglii. Tam dávají baby Guinness po dvou deckách, takže mi docela zachutnalo. Je totiž lehce nasládlé," vysvětluje Bára.

A protože součástí oslav irského piva jsou také kulinářské festivaly S gulášem kolem světa a Festival irské kuchyně, ochutnala Bára Štěpánová jeden z irských gulášů.

"Byl výborný, ale doma guláše vůbec nevařím. A ani vlastně nevím, jak se připravují. Vařím leccos, ale tohle neumím. Na guláš jsou přece hospody nebo maminka," myslí si Štěpánová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám