Hlavní obsah

Basiková končí se zpěvem, teď chce hlavně kojit

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Obnovená premiéra muzikálu Johanka z Arku začala o deset minut později. Hlavní představitelka Bára Basiková musela na poslední chvíli nakrmit svého měsíčního syna Theodora. Johanka je jediný projekt, kde bude možné Basikovou v příštích letech vidět. Kariéru zpěvačky pověsila na hřebík. "Jediný komu budu zpívat, je můj syn," říká.

Článek

"Kojila jsem Theodora před představením a také o přestávce. Malý má hlad každé asi dvě a půl hodiny. Naštěstí v noci krásně spinká, mám neuvěřitelně hodné dítě, tak nejsem tak unavená," řekla Novinkám Basiková.

Po představení už si malého Theodora vzala na starost dcera zpěvačky Anička a odjela s ním domů. Bára společně s manželem Petrem Polákem a druhou dceru Maruškou vyrazili na after párty do klubu Solidní nejistota. "Moje dcery Theodora milují, jsou to ty nejlepší chůvy," prozradila zpěvačka. 

Muzikál Johanka z Arku je jedinou prací, kterou po porodu zpěvačka přijala. " Na první místě je pro mě teď rodina a všechny nabídky s díky odmítám. Johanku jse vzala jen proto, že už jsem ji před lety zpívala a tak jsem jen oprašovala a byla na pár zkouškách. Nic dalšího neplánuji, kariéra už pro mě důležitá není a zpívání mi nechybí," přiznala Basiková.

Zpěvačka je neuvěřitelně štíhlá a kila nabraná v těhotenství jsou pryč. "Nebylo to těžké. Nabrala jsem v těhotenství jen šest kilo a ty byly dole hned. Necvičím a jím normálně," dodala Basiková.

Párty si nenechala ujít většina protagonistů Johanky z Arku. Dorazili autoři Ondra Soukup a Gábina Osvaldová, zpěváci Ondřej Ruml, Zdeněk Podhůrský, Richard Tesařík a další.

Reklama

Výběr článků

Načítám