Hlavní obsah

Susan Boyleová předělala song od Rolling Stones

– Londýn
Novinky, Jakub Kynčl

V letošní soutěži Britain´s Got Talent skončila Susan Boyleová až druhá, stejně je však o ní slyšet nejvíc. Nyní se hudební svět začíná chystat na vydání jejího prvního alba, které ponese název I dreamed a dream a na stojanech obchodů se objeví 23. listopadu tohoto roku. Na internetu se nyní objevila skladba Wild Horses, což je remake skladby od Rolling Stones, který se objeví i na novém albu britské zpěvačky.

Článek

Je to už půl roku co 48letá Boylová ochromila svět svým pojetím skladby I Dreamed a Dream z Les Miserables. Teď přiletěla do amerického Los Angeles, aby zazpívala skladbu ze svého nového alba. Jde o předělávku skladby skupiny Rolling Stones nesoucí název Wild Horses.

Pokud do soutěže Britain´s Got Talent přišla jako nevýrazná šedivá myš, v Los Angeles již vystupovala jako pravá hvězda. S drahými slunečními brýlemi na očích, více než tisícem fanoušků na letišti a obklopená šesti bodyguardy, kteří ji dovedli do luxusní limuzíny, působila již nadmíru suverénně.

Zpěvaččina návštěva Los Angeles vyvrcholí ve středu večer, kdy zazpívá baladu Wild Horses během finálového večera pořadu America´s Got Talent, tedy americké obdoby britského pořadu, který z ní udělal neočekávanou celebritu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám