Hlavní obsah

Před Clooneym se v Benátkách svlékl zamilovaný fanoušek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Benátky

Italská kráska Elisabetta Canalisová se musí mít v Benátkách na pozoru. Její milenec George Clooney je tam totiž na roztrhání. A zvláště jeden z jeho gay fanoušků se nezdráhal pro důkaz lásky i svléknout. Před hollywoodským hercem odhalil své tělo a vyznal mu před davem přihlížejících lásku.

Článek

Vše se odehrálo během televizí přenášené tiskové konference k filmu The Men Who Stare at Goats. „Jsem gay, Georgi, a myslím, že jsem se do tebe zamiloval… Prosím, vezmi si mě,“ volal muž, jenž se mezitím před všemi svlékl do spodního prádla.

Netrvalo dlouho a muž se ještě zeptal: „Můžu tě políbit, prosím? Jen políbit!“ A jak je pro Clooneyho typické, byl incidentem pobavený a dobře naladěný ihned vtipkoval: „Je těžké, když hodně riskuješ a nefunguje to. Vždycky je to trapas, když se člověk rozhodne vzbudit poprask a ono to vyzní naprázdno. Ale byl to dobrý pokus.“

Clooney neváhal a se smíchem pak ještě na naháče zavolal: „A ta kravata, co ti zůstala, vypadá fakt skvěle. Moc se mi líbí!"

Reklama

Výběr článků

Načítám