Hlavní obsah

Dara Rolins přijela do Prahy na SuperStar v teplácích

Praha

V neděli 6.9. se Dara Rolins (36) poprvé představila jako porotkyně Česko Slovenské Superstar. Před večerním nedělním zahájením na Nově a Markíze se představila v luxusních šatech a s novým účesem, ale při příjezdu do Prahy byla nachytána ležérně v teplácích.

Článek

"Jo, jo, měla jsem na sobě tepláky a vlasy, svázané do culíku. A hned jak jsem vyšla z auta, moje manažerka řekla - bude to s tebou jako na formuli. Zajedeš do boxu a vyjedeš krásná. Jestli se to podařilo, jsem jen ráda," doufá Rollins.

Zpěvačka, jíž k dokonalému nosu a poprsí pomohli plastičtí chirurgové, si ve své práci porotkyně pěvecké soutěže libuje.

"Při castinzích mě vždycky překvapí opravdový talent. Takoví se tam objevili. A pak také přišli lidé, kteří mají nezdravé sebevědomí a naprostou nesoudnost. I když jsem na to zvyklá, zase mě to zaskočilo," tvrdí porotkyně Česko Slovenské SuperStar, která si už své užila v téže funkci ve slovenské soutěži.

"Tam jsem si prožila napětí, legraci i spoustu emocí, a to mám moc ráda."

A kdo se při natáčeních postará o její roční dceru Lauru? "Teď třeba hlídá Lauru moje manažerka Evička, která má miminko a hlídá obě děti. A když jsem v Bratislavě, s pomocí přispějí rodiče. A pak má také Laura tatínka, který rád pomůže."

Dara jen září. Cítí se být krásnou a žádoucí. Takovou chce být i jako porotkyně největší pěvecké show v historii České a Slovenské republiky.

"Láska a mateřství dělá ženu krásnou. To je ta zázračná formulka na ženskou krásu," dodává Dara s úsměvem.

Reklama

Výběr článků

Načítám